Onze diensten

Wij bieden een unieke service en maken duidelijke afspraken met de klant.
Dit zal resulteren in een professionele en tevens informatieve website die garant zal staan voor een online succes.

Ons doel is om van uw project een online succes te maken, waarbij uw noden centraal staan.

Webhosting

Registratie van uw domeinnaam. Goedkope hosting voor iedere website. Mogelijkheid tot creatie van 10 emailaccounts. 99,9% uptime

Responsive Webdesign

DesignMaker.be ontwerpt voor u een snelle, professionele en gestructureerde website met een strakke vormgeving. Het resultaat moet een gebruiksvriendelijke website zijn, die perfect bij uw bedrijf of organisatie past en die uw doelstellingen op het internet realiseert. Wij voorzien uw website van een CMS (Content Management Systeem) zodat u zelf eenvoudige content kan toevoegen aan uw website.

Weboptimalisatie

DesignMaker.be zal ervoor zorgen dat uw website zo hoog mogelijk gepositioneerd wordt in de verschillende zoekmachines (Google, Bing, Firefox, …) Search Engine Optimalization is niet alleen een hot keyword, maar ook heel belangrijk in het gevonden worden binnen deze zoekmachines.

Digital Marketing​

Om mee te zijn met deze digitale tijdperk, is het onherroepelijk belangrijk om uw website en allerlei social media kanalen met elkaar verbonden te zijn om online succes te boeken.

Rapportering

Om meer inzichten te krijgen in het gebruik van de website, kunnen er bijkomend ook rapporten aangeleverd worden. Wat zijn de meest bezochte webpagina’s, waar bevinden mijn gebruikers zich, welke zoekwoorden worden er gebruikt, enz …

Support

De klant staat bij ons centraal, 7 op 7, dus ook na oplevering van het product.

02.

Heeft u een vraag?

Donec et enim vitae tellus auctor menean leo diamfeugiat nulla sed. consequat venenatis est. Praesent commodo consequat pharetra.

 
Bel ons